Logo initiatevenLimburg

  • header

De Dementiemonitor Mantelzorg 2018
Onderzoek onder mantelzorgers van mensen met dementie

Tweejaarlijks onderzoek
Alzheimer Nederland wil graag weten hoe het met u gaat. En wat uw ervaringen zijn met de professionele zorg. Zo kunnen wij uw belangen behartigen bij beleidsmakers in en rond de zorg. Daarom houdt Alzheimer Nederland samen met het NIVEL (Nederlands Instituut voor onderzoek van de gezondheidszorg) iedere twee jaar een landelijk onderzoek onder mantelzorgers van mensen met dementie: de Dementiemonitor Mantelzorg.

De zorg verbeteren
De uitkomsten van de Dementiemonitor Mantelzorg deelt Alzheimer Nederland met het ministerie van VWS, zorgaanbieders en – verzekeraars en gemeenten. Ook Tweede Kamerleden maken er gebruik van. Zo beïnvloedt Alzheimer Nederland beslissingen met als doel om de zorg te verbeteren.
 
Voor wie?
De vragenlijst van de Dementiemonitor Mantelzorg kan worden ingevuld door iedereen die de zorg heeft voor een naaste met dementie. Het maakt daarbij niet uit of uw naaste thuis woont of in een instelling.

Helpt u mee?
Ga naar www.dementiemonitor.nl  en klik op de groene knop. U gaat dan naar de online vragenlijst. Geen internet? Vraag een schriftelijke vragenlijst aan bij Alzheimer Nederland, tel: (033) 303 25 02. Deze kunt u kosteloos retourneren.

​Binnenkort is ook een schriftelijke vragenlijst beschikbaar tijdens een bijeenkomst in het Alzheimer Café Parkstad Limburg.​

secretariaat Alzheimer-Nederland, afdeling Parkstad Limburg:
Dhr. L. Pieters
Quaedvlieglaan 13
6371 HA Landgraaf
tel. +31(0)613365008
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
website: https://sites.google.com/site/alzheimerparkstad/  

Lees de flyer

 


 

Onderdeel van Burgerkracht Limburg

image001okprovincie limburg

Logo initiatevenLimburg

 

Luister met BrowseAloud

ba toolbar