Logo initiatevenLimburg

  • header

Zuyderland Medisch Centrum heeft als eerste Limburgse zorginstelling een milieuthermometer-certificaat ontvangen van het Milieu Platform Zorgsector (MPZ).

Daarmee maakt Zuyderland haar aandacht voor duurzame bedrijfsvoering zichtbaar. Beide hoofdlocaties, in Heerlen en Sittard-Geleen, zijn met het bronzen keurmerk gewaardeerd.

De Milieuthermometer Zorg is in 2012 gestart om zorginstellingen te keuren op de duurzaamheid van hun bedrijfsvoering. Het keurmerk is uitgegroeid tot een belangrijke, landelijke waardering.

Aandacht voor duurzaamheid is een belangrijk speerpunt van Zuyderland. Dat zegt Roel Goffin, lid Raad van Bestuur. ‘Als grootste werkgever van Limburg nemen we op het gebied van duurzame zorg onze verantwoordelijkheid. Het MPZ-certificaat ‘brons’ is een eerste aanzet op weg naar het zilveren en gouden keurmerk. De weg naar deze eerste erkenning was als fusieorganisatie met verschillende werkwijzen en systemen extra lang. Ik ben trots dat we als eerste zorgorganisatie beneden de lijn Tilburg-Nijmegen het MPZ-certificaat hebben gekregen.’

Lees het hele artikel van FMT Gezondheidszorg

 


 

Onderdeel van Burgerkracht Limburg

image001okprovincie limburg

Logo initiatevenLimburg

 

Luister met BrowseAloud

ba toolbar