Logo initiatevenLimburg

  • header

Ervaringen delen

Initiatieven Limburg ondersteunt activiteiten van en voor mensen. Het delen van ervaringen geeft een gevoel van herkenning. Het is prettig om van elkaar te leren, bijvoorbeeld door tips, informatie en ideeën met elkaar uit te wisselen.

Jaarlijks organiseert Initiatieven Limburg, in samenwerking met de Provincie Limburg, een thema- en contactdag voor alle verenigingen, stichtingen en clubs die deel uitmaken van het netwerk van initiatieven Limburg. De dag biedt de mogelijkheid elkaar te ontmoeten, te netwerken en van elkaar te leren.
 
Kom, zeg wat je op je hart hebt, waar je naar toe wilt... waar sta je (met je vereniging) in zeg nu 5 jaar en wat heb je daarvoor (van anderen) nodig!

 

Praktische informatie en advies


Themadag

Jaarlijks organiseren de medewerkers van initiatieven Limburg een themadag die tegelijkertijd bedoeld is als netwerkmogelijkheid voor de vele organisaties, stichtingen en doelgroepen waarmee initiatieven Limburg bekend is.


Samenwerking: over de schutting van je eigen organisatie durven kijken

Steeds vaker ondersteunt Initiatieven Limburg de samenwerking met en van meerdere doelgroep organisaties, bijvoorbeeld bij het organiseren van bijeenkomsten.

Als u zelf een symposium of themabijeenkomst wilt organiseren voor uw achterban, eventueel in samenwerking met andere organisaties of initiatieven, dan kunt u voor ondersteuning terecht bij de medewerkers van het initiatieven Limburg.

Jaarlijks ook is er in samenwerking met de Universiteit Maastricht (faculteit gezondheidswetenschappen) een tweemaandelijkse module Adoptie van een Patiëntenorganisatie. In deze periode lopen kleine groepjes studenten, op basis van een vraag van een vereniging, mee met een patiëntenorganisatie.


Maar….adviseurs van Initiatieven Limburg ondersteunen en begeleiden vooral (besturen) van organisaties
bij hun werkzaamheden en het verwezenlijken van hun doelstellingen!
Niet door zaken over te nemen maar te kijken hoe organisaties, binnen hun eigen mogelijkheden, zaken zelf kunnen aanpakken.


Wilt u meer informatie of liever een persoonlijk gesprek met een van de medewerkers dan kunt u contact opnemen. De verschillende e-mail adressen en telefoonnummers vind u in de pagina: ondersteuners

 

 

Onderdeel van Burgerkracht Limburg

image001okprovincie limburg

Logo initiatevenLimburg

 

Luister met BrowseAloud

ba toolbar